9. forduló: Ziccer AK - PSE XII 4 : 12

2022/11/05. - írta: K3pisti

Drága Követőim, Rajongóim!

   Bár ezúttal sem sikerült nyernünk, mégis számomra ez a vereség egészen más, mint a múlt heti. Bár csak egy mérkőzést nyertem, de minden meccsen és ami talán még fontosabb, minden szettben partiban voltam ellenfeleimmel. Egy kivételével minden szettben volt 8 - 9 pontom. Ki lehet nevetni, de úgy érzem ez az este bárhogyan alakulhatott volna. Nyerhettem volna 0 vagy akár 4 meccset is. A labdabiztosság, a pontos játék hiányzott a jobb eredményhez. Remélem legközelebb az is meglesz és akkor ezek a szoros szettek az én javamra dőlnek majd el.

A következő eredmények születtek:

meccs9b.PNG

  Ma vitathatatlanul (de szép szó) Imre volt a csapatunk hőse. Csak a villanykapcsoló akadályozta meg, hogy mind a négy meccsét megnyerje. Magyar Miklós ellen 2:2-es állásnál a kapus néni lekapcsolta a világítást, így a vendég csapaté lett az utolsó meccs. Én egy meccset nyertem, Szabi és Atesz ma nem nyert meccset. Szabi kétszer is döntő játszmában maradt alul.

  Az én eredményeim:
  Sélley Ferenc  3:0
    Nagyon szívós ellenfél volt a 83 éves öregúr. Az első szett kb. 23-21 lett, a második 11-9, a harmadikban sikerült végre megtörni egy kicsit, az 11-6 lett. Sok türelem kellett hozzá, de végül csak sikerült diadalmaskodnom.

  Magyar Miklós   1:3
   Ez a mérkőzés is nagyon küzdelmes volt. Minden szett szoros volt, de sajnos csak egyet sikerült megnyernem.

  Korándi József  0:3
  Szintén szoros szetteket játszottunk. Voltak szép megoldásaim, de sok ziccert is elhibáztam.

  Gyömbér Lászlóné (Éva)   0:3
  A simának tünő végeredmény dacára azt mondom, akár fordított eredmény is születhetett volna. Minden szettben ő jött utánam, mindig a végén fordult meg az állás. Nagy igazság, hogy mindig a szett végén kell vezetni. Volt olyan szett, amit 6:1-es vezetésem dacára sikerült elveszítenem.

 Összességében élvezetes mérkőzés volt, remélem a következő fordulóban mellénk áll a szerencse. A bajnokságban jelenleg a tizedik helyen állunk, egyéniben 50 %-ra csökkent a győzelmi mutatóm, ami jelenleg a 31. helyre elég.

tablazat9b.PNGegyeni9.PNG

   Kedden, november 8.-án játszuk a következő mérkőzésünket. Ismét nehéz elenfelünk lesz, a negyedik helyen álló PTSE IV. csapatához fogunk látogatni. Egy veretlen csapatról van szó, remélem mi leszünk az első csapat, amely megízlelteti velük a vereség keserű ízét. A statisztika most sem melletünk áll, de minket ez különösebben nem érdekel. smile.PNG Tudjuk, hogy a ping-pong labda gömbölyű. Bármi megtörténhet. 

Hajrá Ziccer! Soha ne add fel!  

kovetkezo9.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr9717970362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása