2022.11.08. PTSE IV. - Ziccer AK 15:1

2022/11/11. - írta: K3pisti

Drága Követőim, Rajongóim!

varancs2.png  A Tanú című filmből Virág elvtársat sokan megmosolyogják amiért szervilis módon védte a magyar narancsot, ami valójában citrom, amint az közismert. Elfelejtik ugyanakkor, hogy sok időtálló gondolatot is ránk hagyott. Az élet nagy megpróbáltatásai alatt senyvedve, sokszor ezekből a gondolatokból merítek erőt a további küzdelemhez. 

  Tegnap például, amikor az első, 3:0-ra elvesztett mérkőzés után a következő mérkőzést 3:2-re veszítettem el, majd a harmadik meccs is elment 3:1-re, igazolva láttam Virág elvtárs bölcs megállapítását: “Az élet nem habos torta!” 

  Bármennyire is lehangolt és fáradt ilyenkor az ember, nincs idő a sebek nyalogatására. Az utolsó mérkőzést is le kell játszani. Akkor is, ha Radnóti Miklós vérzivataros időkben fogant sorai dübörögnek az ember fejében:

 Bolond, ki földre rogyván fölkél és újra lépked,
s vándorló fájdalomként mozdít bokát és térdet,
de mégis útnak indul, mint akit szárny emel,
s hiába hívja árok, maradni úgyse mer

                              (Radnóti Miklós: Eröltetett menet)

  Lejátszottam az utolsó mérkőzést is. Ennek is 3:2 lett a végeredménye. Elég fusztráló érzés, amikor nagy küzdelem után, a mérkőzés utolsó poénja tőlem, egy rontott szerva. 

  Az eredményeim (amennyiben ez eredménynek tekinthető):
Schneider Nándor  0:3
Németh Barnabás  2:3
Pethes Tibor          1:3
Holhos Tibor          2:3
  

  A többiek is nehezen vették az akadályokat. Ismét Imre volt csapatunk legeredményesebb játékosa, ő szerezte meg a becsület győzelmünket. A többiek, hozzám hasonlóan, nyeretlenek maradtak. Egyre inkább foglalkoztat a visszavonulás gondolata.

 A végeredmény:
PTSE IV. - Ziccer AK.   15:1  

   Vígasztalhat minket a tudat, hogy a legsötétebb éjszaka után is fel kel a nap, minden sötét alagút végén ott van a fény. Jövő héten pihenünk, utána pedig egy olyan ritka csapathoz látogatunk, amelyik még mögöttünk van a bajnoki táblázaton, a statisztika is a mi győzelmünket valószínűsíti, ráadásul a hazai pályájuk nekik is a Marczibányi tér. November 22.-én, kedden alsóházi rangadó:

MÁI SE - Ziccer AK. 

A bajnoki táblázaton megőriztük pozíciónkat, és egyéniben is őrzöm a harmincadik helyezést.

Meccslap

meccseredmeny.PNG

Bajnoki táblázat

bajnokitabla.PNG

Egyéni sorrend

egyeni.PNG

Statisztika

stati.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmtg.blog.hu/api/trackback/id/tr9817976114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása